joi, 31 iulie 2008

Luna amara

In luna iulie 2008, luna care se termina astazi, Primaria Municipiului Bucuresti nu a emis nici macar o dispozitie in temeiul Legii 10, nici de restituire, nici de respingere a cererii de restituire.
Turul doi al alegerilor a avut loc in 15 iunie, Oprescu a fost instalat primar in 19 iunie, iar din 9 iulie George Iorgovan este noul presedinte al Comisiei de Aplicare a Legii 10. Ultima dispozitie emisa in temeiul Legii 10 a fost emisa de Videanu pe 16 iunie 2008.


Avem o lege. Si ce daca?! Oare membrii Comisiei de Aplicare a Legii 10 din PMB au primit sporul de dificultate de 50% pentru luna iulie? La drept vorbind, nu cred ca poate fi ceva mai stresant decat sa stai o luna fara sa faci nimic.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ha, ha, ha. De la Oprescu vrei tu retrocedari? Asteapta mult si bine, a spus clar din campanie, ca proprietarii "sa se steaga pe bot" de proprietati.
Pai ai uitat ca tatucul lui de suflet a lansat refrenul:"Proprietatea, un moft" ?

Anonim spunea...

Nu l-am auzit pe Oprescu spunand in campanie ca proprietarii "sa se stearga pe bot" de proprietati.
Pe de alta parte, macar atunci ar fi consecvent intre fapte si declaratii. Basescu si Videanu se dadeau de dreapta, dar au franat ani de zile restituirile.