marți, 15 iulie 2008

George Iorgovan, omul potrivit la locul potrivit

George Iorgovan, avocatul lui Sorin Oprescu, este, de la 9 iulie, noul Presedinte al Comisiei de Aplicare a Legii 10. Asa cum si Sorin Oprescu are o problema cu Legea 10, tot asa si George Iorgovan are o problema in familie cu legea 10, potrivit Gandul.
Terenul aferent constructiei situate in Bd. Aviatorilor nr. 98 a fost solicitat de catre Israelian Nelida Viviana, Israelian Ruben Evrin, Israelian Ana, Tcherbatachiantz Jeanne, Tcherbatachiantz Amelie, Tcherbatachiantz Sylvie, Saraidarian Varuyan Vanig, Menzildjian Hasmic Jasmine, Tchegherganian Cristina, Tchakirian Sandra, Tchakirian Astrid, Israelian Nora Hilda, Israelian Nora Rosa, Israelian Aram, Israelian Roxana Dorin inca din februarie 2002. Pana acum au trecut doar sase ani, asa ca nu exista niciun motiv pentru ca Basescu sau Videanu sa se grabeasca cu retrocedarea imobilului.



Nu-i asa ca George Iorgovan e omul potrivit la locul potrivit?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Este EXCROCUL la locul potrivit ,langa alti EXCROCI

Anonim spunea...

cei care fac revendicari in numele familiei Tchakirian se folosesc de falsuri. Sunt o familie de avocati si un notar care le este complice in fabricarea unor acte de mostenire inexistente si a unor mosteniri si mostenitori care nu exista. Ei vor fi probabil arestati curand dar mai trebuie cateva acte stranse de procurori in ivestigatiile pe care le au in curs.

Anonim spunea...

IORGOVAN GEORGE si ILIE BOGDAN sunt cei mai mari spagari si escroci in viata!!!!!! In plus , au profitat de faptul ca OPRESCU habar nu are ce inseamna legea 10 si i-au bagat sub nas sa semneze tot felul de dispozitii dubioase , ca sa nu spun ca multe sunt ilegale(de genul retrocedari de terenuri care deja au cadastru si intabulare si care au fost date pe legea 18/1991 - stie toata primaria) .....iar Oprescu , in loc sa rupa matza in 2 si sa ii dea afara macar ca sa se disculpe si sa arate ca nu este copartas la spagile de milioane de euro pe care le incaseaza cei 2 , nu face nimic si ii tine acolo la sanul lui. Mai devreme sau mai tarziu , acesti 2 spagari ii vor aduce mari prejudicii prin prostiile pe care le fac...oamenii nu sunt dispusi sa dea spagi pentru o obligatie a primariei !!! In plus , primarul Oprescu se joaca cu focul deoarece sunt cateva mii de oameni care au hoytarari judecatoresti obligatia de a face si pe care , datorita celor 2 spagari care cer de la oricine procente si spagi in bani , nu le pune in aplicare . Iar astea se vor intoarce impotriva lui- oamenii vor face plangeri penale impotriva primarului ...atunci sa vedem cum se disculpa domnul profesor doctor ....Domnule primar general , luati specialisti de valoare langa dumneavoastra nu aducatori de belele cum sunt cei 2 hoti!!!