miercuri, 2 iulie 2008

Afacerea Mihaileanu - scurte comentarii

Remarcabil gestul lui Mugur Ciuvica de a depune plangere penala in scandalul Mihaileanu. Mugur Ciuvica are un dinte impotriva lui Traian Basescu, insa gestul trebuie apreciat.
Ce se va intampla cu plangerea penala? Nimic, absolut nimic. Va dati insa seama pe cate afaceri si-au pus semnatura functionarii din primarie, daca au putut semna asa ceva fara sa-si faca probleme? N-am auzit pe nimeni nici sa plece prin demisie, nici sa iasa in presa sa se planga de presiunile la care a fost supus ca sa semneze o astfel de afacere.
As mai adauga la plangerea formulata de catre GIP faptul ca potrivit legii generale, Legea nr. 215/2001, articolul 123, vanzarea si inchirierea se fac prin licitatie publica. Fara pretentia ca reprezinta o opinie juridica argumentata, intrucat nu am verificat legea locuintei si nici alte legi cu eventuala incidenta in speta, vanzarea imobilului din Mihaileanu ar fi trebuit facuta la licitatie. Lucru care nu s-a facut.
Oare si pe functionari ii apara tot Elena Udrea?
Ii mai trimit si o leapsa lui Doc, sa imi explice si sa ne explice intr-un post lung si frumos de ce bate campii Ciuvica si despre cat de legala a fost afacerea Mihaileanu.

Niciun comentariu: