miercuri, 16 iulie 2008

Scandal cu privire la Legea 10

Sedinta de consiliu general din 10 iulie 2008 a fost intrerupta de catre un protestatar, nemultumit de modul in care se aplica legea 10 de catre Primaria Bucuresti sau, mai corect spus, de catre modul in care nu se aplica aceasta lege.
Protestatarul se numeste Gene Greb Bejan, are o oarecare faima (vezi acest articol din Ziua) si o serie de bunuri imobiliare de retrocedat. A candidat si la un loc in Camera Deputatilor in 2004, din partea Partidului Mileniului III. Este presedintele Comunitatii Mostenitorilor si Proprietarilor Legitimi, este inca membru APDAS, desi se numara printre contestatarii Mariei Theodoru. Potrivit Gandul, este fost angajat al Primariei.
In timpul sedintei de consiliu a solicitat rezolvarea problemei retrocedarilor si a adus un buchet de levantica pentru a lupta impotriva "moliilor" din Primaria capitalei, potrivit Adevarul. In final a fost evacuat din sedinta.
Ca in orice scandal, Becali a simtit nevoia sa intervina declarand ca Oprescu ar fi regizat aceasta intamplare.

Update: Iata si filmul interventiei la Antena 1.

Un comentariu:

Anonim spunea...

acest individ, printre altele da o multime de anunturi. o parte din ele imobiliare, celelalte - pe teme sexuale, cu acelasi scop (poti da un simplu search pe google dupa numarele de telefon 0746682666/0732908697). uite aici o serie de patanii cu D-nu Genu... http://madauna.blogspot.com/2009/03/sunt-baba.html