miercuri, 2 iulie 2008

Oprescu si legea: de ce

Scopul acestui blog este sa determine primarul general al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Este vorba de sentinta civila nr. 5998/25.10.2004 pronuntata de catre Judecatoria Sect. 5, prin care Primaria Municipiului Bucuresti era obligata sa raspunda la notificarea nr. 5011/12.11.2001 comunicata de catre BEJ "Boambes, Raileanu si Badea" prin care Petroff Stefan Octavian, impreuna cu alte persoane interesate, solicitau restituirea in natura a imobilului situat in Bucuresti, Str. 11 Iunie nr. 18, Sect. 4.

Videanu n-a catadicsit sa puna in aplicare aceasta hotarare judecatoreasca. Ii revine lui Sorin Oprescu obligatia de a o pune in executare. Ori de cate ori Primaria Bucuresti o va lua pe aratura cu privire la legea 10 si nu numai, va primi un vot de blam. Iar la luat pe aratura, Primaria Bucuresti este plina de campioni.

5 comentarii:

Anonim spunea...

De retrocedari s-a ocupat Orban vreo 3 ani, nu?
Imi aduc aminte ca Oprescu era impotriva retrocedarilor in natura, este adeptul despagubirilor banesti.
Deocamdata, nu se grabeste sa delege atributii viceprimarilor. Trebuia luni, a aminat pe marti si de ieri nu se mai aude nimic.
Nu e curios ce cooperant e tariceanu cu oprescu? O dulce armonie, i-a dat si spitalele, cred ca ii va da si Metroul.

Anonim spunea...

Asa e, Orban a fost viceprimar si s-a ocupat vreo trei ani de retrocedari.
Nu prea vad de ce ar trebui suntat primarul Capitalei de catre guvern, indiferent cine ar fi primar.

Anonim spunea...

Mda, numai cind e videanu sau basescu. Astia "merita suntati", cu oprescu e altceva.
Si, totusi, n-ai avut o mica greata, cind l-ai vazut pe nicolaescu-nasosul cum se gudura pe linga importantul oprescu? Avind in vedere si razbelul de acum 2-3 ani.

Anonim spunea...

Eu sint din provincie, dar zilnic eram bombardat cu stiri despre trafic si despre "disparitiile" lui videanu. Nu mai vad asa ceva. Inseamna ca s-a reglementat traficul, iar cu oprescu vad de 3-4 ori stiri despre activitatea lui. Energic si eficient edil! A crescut in ochii mei.
Dar peste canicula cum ati trecut? Anul trecut toate tv il cautau pe Videanu in lume sa-l aduca acasa, sa aduca galeti cu apa la trecatori si sa faca vint cu ziarul babelor lesinate pe strada.

Anonim spunea...

@anonim,

Nu am impresia ca Videanu ar fi fost suntat. Ai vreun exemplu concret?
Am multe greturi cu privire la politicienii romani: una in plus sau in minus nu ar fi o tragedie.

@anonim,

Evident ca traficul nu s-a imbunatatit: nici nu avea cum sa se imbunatateasca peste noapte.
Iar despre Videanu, cand erau probleme, intotdeauna era in concediu cu prietenii.