vineri, 18 iulie 2008

Dilema

Azi, Basescu a facut o fapta buna. Merita laudat pentru fapta sa de astazi sau ar trebui criticat pentru faptul ca si el este unul dintre cei care au dat pe o vila aproximativ 18,000 de dolari, profitand din plin de legile 112 si 10?

Update: La sesizarea lui Lilick, mentionez ca Basescu a cumparat un apartament din vila situata in Mihaileanu si nu toata vila.

Update2: Potrivit GIP, apartamentul are o suprafata de 369 mp, ceea ce inseamna o suprafata extrem de generoasa. La o astfel de suprafata, e un apartament cat o vila...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu as fi profitat. Citi romani nu ar fi profitat daca legea le-ar fi permis? Si totusi, mi se pare tare misterioasa casa asta din Mihaileanu. Nu locuieste in ea nimeni, nu e inchiriata, nu o vinde. Foarte ciudat.
E revendicata de cineva?

Anonim spunea...

"Legat de atacurile pe ideea restituirii cladirii Ciclopului, eu ma bucur ca am reusit sa o restitui in proprietatea fostilor proprietari, cum de altfel am mai restituit circa 2000 si ceva de imobile in timpul in care am fost primar general si va pot spune ca am avut foarte multe procese pe care le-am castigat si cu dispozitiile de restituire pe Legea 10 si cu procesele legate de demolarea chioscurilor", a precizat seful statului, in cadrul unei conferinte de presa in care a anuntat retrimiterea la Parlament a modificarilor la Legea 10."


Hi, hi, hi, e mindru, auzi!

Oprescule, ia la mina cele 2000 de retrocedari, ca ai marfa pe 2 mandate!

Anonim spunea...

@anonim,

Nu e revendicata de nimeni. A avut grija Basescu sa puna mana pe una fara prea multe probleme.

Lilick Auftakt spunea...

"Casa" e un apartament in care pe vremuri a stat Stefan Voitec. Nu a avut copii, nu a revendicat-o nimeni. Restul apartamentelor din imobil sunt locuite.