luni, 1 septembrie 2008

A doua luna fara legea 10

August 2008 este inca o luna in care Primaria Municipiului Bucuresti nu a emis nicio dispozitie in temeiul legii 10. Nici dispozitii de restituire, nici dispozitii de respingere.



Sunt putine explicatii pentru care Primaria Municipiului Bucuresti adopta o astfel de atitudine. Ce-i drept e drept, nici pana acum reprezentantii municipalitatii nu au dat in branci sa restituie proprietatile. Dar ca timp de mai bine de doua luni, de la 16 iunie si pana astazi, sa nu se emita nicio dispozitie nu s-a mai intamplat de tare multa vreme.
Bine, sa admitem ca nici Oprescu si nici Iorgovan nu se dau in vant dupa proprietari. Sa admitem ca nu vor ei sa aplice legea 10, c-asa "vrea muschii lor". Dar de ce se mai platesc salarii la zecile de salariati ai primariei care se ocupa de "aplicarea" legii 10? De ce li se platesc sporuri? De ce a mai fost constituita Comisia de Aplicare a Legii 10? Daca tot someaza, nu mai bine ar fi trimisi in somaj cu totul sau ar fi relocati pentru alte posturi? De ce atata risipa pentru nimic?!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nici ANRP nu e mai prejos. De mai mult de doua luni nu mai are nici un fel de activitate.
Se pare ca proprietarii nu mai sunt un material electoral rentabil.
Mai mult, retrocedarile au inceput sa fie cumva demonizate, de cate ori se intampla o magarie, se da vina pe fostii proprietari care au avut obraznicia sa-si revendice casa in care s-au nascut.
Se pare ca numarul proceselor va sufoca totusi instantele, iar valoarea daunelor si cheltuielilor va sufoca bugetul primariei.
www. guvernarea.ro