marți, 16 septembrie 2008

Intalnire Oprescu Tariceanu

Astazi Oprescu s-a intalnit cu Tariceanu pentru a discuta trecerea unor imobile din administrarea domeniului public al statului în administrarea municipalităţii şi invers, precum si sprijinirea din punct de vedere legislativ pentru finalizarea unor proiecte.
Doua initiative par laudabile:

"- Trecerea unei suprafeţe de teren din faţa Ministerului Transporturilor din administrarea domeniului public al statului în domeniul public al municipalităţii. Edilul Şef doreşte să deblocheze un proiect îndelung tergiversat pentru decongestionarea traficului în zona Gării de Nord prin construirea în subteranul Parcului din faţa Ministerului Transporturilor a unei parcări, şi amenajarea ulterioară a spaţiului suprateran ca parc.

- Transferul unei suprafeţe de aproximativ 5.700 de metri în zona adiacentă DN1 din domeniul public al PMB către domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor. Urgentarea lucrărilor la Pasajul Băneasa (DN1), aflate în gestiunea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri.
"

Pentru mai multe detalii, vizitati acest link. Ar fi si mai bine daca parcarea de la gara ar fi administrata de o firma privata decat de catre municipalitate, dar e bine si asa. Bineinteles ca prin administrare privata nu ma refer la Dalli!

Niciun comentariu: