sâmbătă, 27 septembrie 2008

Sase dispozitii, intre care si o compensare

Cele sapte dispozitii pe Legea 10 sunt doar sase, intrucat una dintre ele a fost emisa pe 16 iunie 2008, fiind afisata insa odata cu celelalte.
Dispozitiile sunt de restituire in natura, cu o singura exceptie notabila care este o dispozitie de compensare pentru un teren din Vacaresti.
Asa cum probabil stiti, proprietatile din zona Vacaresti au o poveste aparte. Pe scurt, o magarie facuta din megalomania lui Ceausescu a fost continuata de autoritatile publice locale si centrale de dupa '89 intr-un crunt dispret al drepturilor de proprietate pe care le aveau cei care au detinut o casa sau un teren in zona.
Tare sunt curios sa stiu ce i s-a dat in compensare, dar site-ul PMB are asa o transparenta ca trebuie sa mai astept. Oricum, intrebarea ramane: ce are asa special doamna Ana Socaciu, beneficiara dispozitiei, ca primeste o dispozitie de compensare in timp ce alti solicitanti nu primesc nimic?!

3 comentarii:

Anonim spunea...

GHICI!!!....

Anonim spunea...

I-a avut, dar i-a pierdut...
Ma rog, i-a "investit".

Kermit spunea...

Doamna Ana Socaciu nu are nimic deosebit in afara faptului ca a fost mult mai desteapta decât foarte mulți alți idioti care , in loc sa se planga degeaba, ar trebui sa depună la registratura PMB cereri de acordare in compensare imobile , bunuri sau servicii!!! Numai ASA li se pot acorda terenuri sau case in compensare , altfel dosarele sunt sortite măsurilor reparatorii prin echivalent la ANRP!!!
Ce naiba, folosiți-va si creierul nu numai gura care vorbește fără ea tot felul de tampenii!!!!
Vreau sa vad si eu cati revendicatori au cerut in scris , negru pe alb , sa li se acorde in compensare alte bunuri sau servicii si au si individualizat bunurile respective! Dau eu răspunsul : O! Sau pardon, doamna Ana Socaciu se numără printre putinele persoane care au făcut o astfel de cerere! Normal ca i s-a răspuns pozitiv la o CERERE PERFECT LEGALĂ !!!!!!!!!