vineri, 5 septembrie 2008

Directia Juridica din Primarie e scolita in Rusia

La data de 26 iunie 2008, Primaria Municipiului Bucuresti solicita in instanta dizolvarea a doua ONG-uri. Tot e bine pentru ca macar solicita acest lucru in instanta si nu trimite politia comunitara sau echipe de oameni de bine sa le scoata direct democratia din cap celor doua ONG-uri.
Este incredibil cum directorul Directiei Juridice din Primaria Bucuresti sau orice alta persoana platita din bani publici isi poate pune semnatura pe o cerere de dizolvare a doua persoane juridice de drept privat. Procesul este cat se poate de real si va avea prima infatisare in 24 septembrie 2008.
Cele doua ONG-uri sunt Centrul de Resurse Juridice si fundatia Terra Mileniul III si s-au remarcat prin administrarea catre Primarie a unei infrangeri dureroase in instanta cu privire la statutul de utilitate publica al Pasajului Basarab.

Iata si comunicatul celor doua ONG-uri:

"Primăria Capitalei vrea rezolvarea problemelor de la Pasajul Basarab prin dizolvarea ONG-urilor care s-au ocupat de caz! Centrul de Resurse Juridice şi Fundaţia TERRA Mileniul III vă invită, luni, 8 septembrie 2008, la o conferinţă de presă privind modul în care Primăria Municipiului Bucureşti înţelege să ascundă problemele apărute la construcţia Pasajului Suprateran Basarab, şi anume desfiinţarea organizaţiilor neguvernamentale care au atras atenţia asupra chestiunilor juridice care ţin de acest proiect.

Conferinţa va avea loc la luni, 8 septembrie 2008, începând cu ora 12.00, Sala Jade, UZINEXPORT, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1, Bucureşti şi va fi susţinută de:

· Dna Georgiana Iorgulescu, Directoare Executivă, Centrul de Resurse Juridice
· Dna Cătălina Rădulescu, Avocată, Centrul de Resurse Juridice
· Dna Lavinia Andrei, Preşedinte, Fundaţia TERRA Mileniul III
· Dra Ioana Ciută, Director Executiv, Fundaţia TERRA Mileniul III
· Dnul Radu Moţoc, Membru al Consiliului Director al Centrului de Resurse Juridic
".

Doar in Rusia, ONG-urile pot actiona doar cu voie de la stapanire. Iar daca misca in front, risca sa activeze pe taramurile Annei Politkovskaya. Adica direct in lumea cealalta.

via Reporter Virtual.

Niciun comentariu: