marți, 30 septembrie 2008

Oprescu si legea: de ce

Scopul acestui blog este sa determine primarul general al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Este vorba de sentinta civila nr. 5998/25.10.2004 pronuntata de catre Judecatoria Sect. 5, prin care Primaria Municipiului Bucuresti era obligata sa raspunda la notificarea nr. 5011/12.11.2001 comunicata de catre BEJ "Boambes, Raileanu si Badea" prin care Petroff Stefan Octavian, impreuna cu alte persoane interesate, solicitau restituirea in natura a imobilului situat in Bucuresti, Str. 11 Iunie nr. 18, Sect. 4.

Videanu n-a catadicsit sa puna in aplicare aceasta hotarare judecatoreasca. Ii revine lui Sorin Oprescu obligatia de a o pune in executare. Ori de cate ori Primaria Bucuresti o va lua pe aratura cu privire la legea 10 si nu numai, va primi un vot de blam. Iar la luat pe aratura, Primaria Bucuresti este plina de campioni.

3 comentarii:

nationalizarea spunea...

Aha!Deci ai inceput sa-ti pierzi rabdarea? Ia zi, esti afectat de legea pc-istilor, asta care sta gata sa iasa?
Si totusi nu inteleg, nu poti da in judecata primaria ?

Mihai spunea...

Sa raspund in ordine inversa.
Am dat deja in judecata primaria si am castigat definitiv si irevocabil. Numai ca primaria refuza sa execute hotararea judecatoreasca. Iar intr-un stat de "drept" ca Romania, singura sansa sa executi o hotarare judecatoreasca impotriva primariei este sa te adresezi la CEDO.
Nu am inceput sa-mi pierd rabdarea, atata cat am avut. Postul acesta se repeta in fiecare luna pentru a fi clar ce scop are acest blog: sa determine Primaria sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca.
Personal (in prezenta speta), nu ma afecteaza cu nimic proiectul de lege al pc-istilor. In sens larg, este o magarie care va crea multe probleme Romaniei la CEDO.

Kojak spunea...

Eu cred ca SORIN OPRESCU nu are nici o treaba cu dosarul tau de revendicare Mihai , ci șeful Iliutza si si consilierul incompetent si semi-analfabet Georgel Iorgovel...după ce vor dispărea astia din tablou fac pariu cu tine ca iti va ieși si tie dispoziția!!!