sâmbătă, 23 august 2008

Terasele lui Oprescu

"Demolarea" teraselor din Herastrau l-a facut pe Oprescu subiect de articol in Catavencu. Alex Cautis se intreaba si el, ca si altii, cum au fost alese terasele care s-au demolat si cele care au ramas bine mersi. Si are si o banuiala:

"Atit surse din Primarie, cit si barmani locali ne-au indicat acelasi motiv. La temelia fiecarei terase nedemolate stau caramizi de cite 30.000 de euro. Cel care le-a incarcat e un tip puternic, are tarie de caracter si de partid. Se spune ca are constitutia solida si alura smechereasca a lui George Iorgovan, il stiti, ala care e frate cu Constitutia, avind acelasi tata, pe raposatul Antonie Iorgovan. In momentul de fata, Iorgovan junior e omul de serviciu al lui Oprescu."

2 comentarii:

Anonim spunea...

acest iorgovan ,acest lacheu de serviciu, este un handicapat care a facut facultatea datorita lui taticu, care lua note mari pe pile , ca in cap nu avaea nimic si care la ora actuala a fost pus intr-o functie in care trebuie sa gandeasca dar cu ce ? are si o foame mare in el , dupa cum arata de patratos si cu mutra de tigan geambas de cai .sa vedem cat dureaza manariile pe care deja a inceput sa le faca.

Anonim spunea...

Invectivele nu tin loc de argumente. Ar fi mai bine sa folosesti argumentele decat invectivele...