miercuri, 13 august 2008

Sfaturi de la Viorel Lis?!

Oprescu a plecat o saptamana in concediu si a delegat calitatea de ordonator de credite lui Mircea Octavian Constantinescu, potrivit dispozitiei nr. 1202/11.08.2008, nepublicata inca pe site-ul PMB (via Cotidianul; a scris si Gandul despre subiect).
Ce m-a socat insa este faptul ca s-a gasit Viorel Lis sa dea sfaturi despre buna functionare a primariei:

"Fostul primar general al Capitalei Viorel Lis spune că, atunci când pleca în concediu, îl lăsa ordonator de credite pe viceprimarul care avea competenţe pe zona economică. „Nu e posibil să laşi un consilier. Acesta este un simplu angajat al primăriei. Or, ordonatorul de credite trebuie să fie din sistem, adică viceprimarul căruia i-au fost delegate competenţele economice“, a declarat Lis pentru Cotidianul."

Bun, asa facea Lis. Si cu ce a ajutat asta functionarea Primariei?! Lis concureaza cu Halaicu la postul de cel mai prost primar ales al Bucurestiului dupa 1989. Si are sanse bune de castig. Chiar nu inteleg nici de ce mai beneficiaza Lis de atentie din partea media, nici de ce nu se ocupa de lucruri mai potrivite pentru competentele sale, cum ar fi un sah in Cismigiu sau o barfa cu vecinii.

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

..sau o plimbare la munte cu tanara consoarta... :)

Anonim spunea...

m-am gandit si eu la asta, insa am zis sa nu fiu sexist si nici sa nu par invidios (:-))