miercuri, 27 august 2008

"Victima" de la cimitire

Astazi si-a anuntat demisia George Georgescu, directorul Administratiei Cimitirelor si crematoriilor umane. Comunicatul de pe site-ul PMB mentioneaza cu cinism:

"Precizăm că George Georgescu a cerut eliberarea din funcţie chiar în momentul în care Comisia de disciplină instituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti dezbătea cazul său. Este a doua oară când Comisia de disciplină se întruneşte pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte menţinerea sau eliberarea din funcţie a Directorului George Georgescu. Prima sedinţă s-a anulat din cauza neprezentării sale."

Incheierea apoteotica a comunicatului e demna de anii '50:

"Cercetarea activităţii fostului director al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane Bucureşti continuă!"

Dar pe membrii Comisiei de Aplicare a Legii 10 cand ii vedem in Comisia de Disciplina? Nu de alta, dar someaza de peste doua luni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

membrii comisiei trebuie convocati insedinta de presedinte care trebuie sa inteleaga legea sa o aplice dar, este grea daca nu ai cap sau poate este de partea cealalta cum era raposatulparinte.

Anonim spunea...

Daca pana acum Comisia ar fi functionat ceas, poate ca as crede ca Iorgovan a blocat activitatea de retrocedare. Asa insa, sunt toti o apa si-un pamant.