luni, 4 august 2008

Bursa lui Mihnea Nastase

Bombonel se scapa pe blog si spune:

"Mihnea a incheiat primul an de liceu cu media generala 5,46 din 6 posibile. I-a trimis, mandru, notele obtinute, lui Dimitrie Sturdza, pentru a-i arata ca nu-si iroseste banii cu bursa lui."

Saracu' copil! A terminat primul an de liceu si tot nu s-a prins ca e bursa lui taica-su, nu a lui!

via Cotidianul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

S-a vrut sa fie sarac, desi a venit in lume bogat. Bogatia spirituala vine din saraci sau bogati si nu poate fi confiscata pentru ca aduce alte valori spirituale necuantificabile. Mai bine o bursa pentru o invatatura onesta in Elvetia, decat un premiu de capace fara invatatura si bogatie la origini. Avea bani sa studieze, oricum, in Elvetia sau in alt colt al lumii,de la origini, nu de la matusa, ci de la o judecatoare, care s-a vrut sa nu mai fie judecator , sa fie saraca si umilita. Detalii despre familii se regasesc in articole de presa ale vremii, necenzurate tocmai ca o lovitura impotriva unei evolutii inevitabile.Alte detalii conexe, despre a fi sau a nu fi " tigan" sau "jidan", imaginar, se afla in alte pagini de blog ce oglindesc ideea fanatica de a distruge "cu orice pret" sau "fara pret".

Anonim spunea...

Auzi asta cu com de mai sus si cu astfel de eticheta de comentare ce scrieti tampenii?hello nu stiti nimic!
Mihnea Nastase a avut 2 burse la Lyceum Alpinm Zuoz edin Elvetia,a avut tot timpul numai note mari!A luat Bacalaureatul International cu nota mare incat si-a permis sa se gandeasca sa mearga la o universitate de renume adica Sorbonna din Franta!ce aberati voi aici si mintiti de ce vi ciuda ca este n baoa desptept cu bursa?nu a facut niciodata de rusine pe domnl Adrian,tot timpul la ascultat a fost respectos,cuminte,deci nu mai vorbiti prostii de astea ca el nu a avut bursa,eu am fost la acel liceu si m-am putu convinge singura ca este bursier,nu ca voi mint incercand a demigra o familie atat de importanta si respectabila,sa va fie rusine la toti care il judecati pe Mihnea ,adunatura de prosti