miercuri, 8 octombrie 2008

Triunghiul rosu PSD-PRM-PC ingroapa Legea 10 in Parlament

Prin votul de astazi din Camera Deputatilor a fost respinsa cererea de reexaminare trimisa de Basescu cu privire la proiectul de modificare al Legii 10.
Voturile pentru proiectul de lege au venit de la PSD, PRM si PC. Spre lauda lor PNL si PD-L au votat impotriva, cu exceptia lui Stelian Dutu, vechi traseist. UDMR s-a abtinut, minoritatile au votat impotriva.
Triunghiul rosu si-a impus vointa, iar Legea 10 a fost ingropata. O jumatate de surpriza o reprezinta schimbarea de macaz a PD-L-ului si a PNL-ului. CEDO, venim!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Intr-adevar asa gandesc cei care vor sa deposedeze pe cei peste 1000000 ( a se citi un milion de romani0 ceea ce in contextul actual reprezinta in ju de 7% din populatia din Romania.
Oare acestea sunt drepturile romanilor- oare acestea sunt modalitatile de rasplata a ceor ce au fost alesi si de catre cei 1000000 de romani???
Dupa parerea unora nu conteaza- Oare nu conteaza un milion de romani ???
Cine sunt aceia care decid ca nu conteaza romanii din tara lor???
De ce sa indreptam o "nedreptata " cu o alta "nedreptate" ???
Exista diferite cai sa se faca o data pentru totdeauna dreptate in aceasta privinta - asa cum au facut si ceilalti europeni... sau poate ca noi suntem europeni numai cand avem de "luat" nu in mod egal in fata legii...
Si credeti ca in extremis nu se pot apica legile "EUROPENE " si in Romania??? Sau poate mizati pe faptul ca foarte multi dintre acestia sunt "nevoiasi"...si fara ajutor... Dar poate exista si pentru acestia un DUMNEZEU...
Domnule Presedite aveti posibilitatea sa fiti OMUL lui DUMNEZEU in acest caz.
Deci fiti puternic si hotarati si pentru cei peste 1000000 ( a se citi peste 7%) dintre romani.