duminică, 12 octombrie 2008

Cum a aplicat Oprescu Legea 10 in primele o suta de zile

Oprescu a semnat 14 dispozitii in temeiul Legii 10 in primele o suta de zile. Adica o fabuloasa medie de o dispozitie la ceva mai mult de 7 zile. In ritmul asta, retrocedarea caselor nationalizate se va finaliza in Bucuresti in vreo 21 000 de zile, adica vreo 57 de ani.
Insa tot Oprescu a schimbat de doua ori componenta Comisiei de Aplicare a Legii 10. Odata prin aceasta dispozitie si a doua oara prin aceasta. Probabil ca vechea Comisie de Aplicare a Legii 10 avea un ritm prea rapid de rezolvare a cererilor pentru gustul lui Oprescu sau probabil ca membrii Comisiei au salarii motivante de merita sa emiti doua dispozitii pentru a schimba componenta unei Comisii care nu face (aproape) nimic.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar asa gandesc cei care vor sa deposedeze pe cei peste 1000000 ( a se citi un milion de romani0 ceea ce in contextul actual reprezinta in ju de 7% din populatia din Romania.
Oare acestea sunt drepturile romanilor- oare acestea sunt modalitatile de rasplata a ceor ce au fost alesi si de catre cei 1000000 de romani???
Dupa parerea unora nu conteaza- Oare nu conteaza un milion de romani ???
Cine sunt aceia care decid ca nu conteaza romanii din tara lor???
De ce sa indreptam o "nedreptata " cu o alta "nedreptate" ???
Exista diferite cai sa se faca o data pentru totdeauna dreptate in aceasta privinta - asa cum au facut si ceilalti europeni... sau poate ca noi suntem europeni numai cand avem de "luat" nu in mod egal in fata legii...
Si credeti ca in extremis nu se pot apica legile "EUROPENE " si in Romania??? Sau poate mizati pe faptul ca foarte multi dintre acestia sunt "nevoiasi"...si fara ajutor... Dar poate exista si pentru acestia un DUMNEZEU...
Domnule Presedite aveti posibilitatea sa fiti OMUL lui DUMNEZEU in acest caz.
Deci fiti puternic si hotarati si pentru cei peste 1000000 ( a se citi peste 7%) dintre romani.

Anonim spunea...

Chestia cu 1 000 000 este exagerata rau de tot. In afara de faptul ca este o cifra vehiculata de PC, nu are niciun alt fundament.
La fel si ideea ca ar fi european sa nu se restituire proprietatile. Au contraire...
Iar daca tot se decide democratic ca nu este nevoie de restituire, atunci Oprescu ar putea sa desfiinteze Comisia de Aplicare a Legii 10 cu totul, sa stim o treaba.