sâmbătă, 18 octombrie 2008

Audientele lui Oprescu - culmea ipocriziei

Pentru ca e week-end, Oprescu are azi audiente cu multe G-uri. Adica are audiente 3G. Ma-ntreb ce face in timpul saptamanii de are timp de audiente si vizite doar in week-end.
Pe site-ul PMB este publicat un comunicat de presa legat de audiente:

"Exemple petiţii rezolvate:
Au fost deblocate dosare la Legea 10, arhivate de mai mulţi ani (Vasile Marin, Oroş Şerban Ionică), s-a dispus desfiinţarea unor construcţii aflate pe domeniul public, s-a aplicat amendă contravenţională şi a început procesul de punere în aplicare a unei sentinţe civile din anul 2000 (Pamparău Lucreţia).
"

Dosare pe legea 10 blocate de mai multi ani sunt nu mai putin de 30 000. Nu e nevoie de nicio audienta ca sa realizezi ca 30 000 de dosare zac nerezolvate, desi au termen de solutionare legala de 60 de zile.
La fel, a sustine ca punerea in aplicare a unei sentinte civile din anul 2000 e o petitie rezolvata, un mare succes, este doar inca o dovada de ipocrizie.
Audientele cu privire la dosare de legea 10 sunt culmea ipocriziei. Si mai ciudat este ca sunt ziare ca Ziua care preiau cu punct si virgula propaganda primariei si o vand pe post de stiri.

Niciun comentariu: