luni, 20 octombrie 2008

Lasati-o pe Ingrid sa se ocupe de altceva, nu de legi!

Din februarie 2005, Ingrid Zaarour a ocupat functii in diferite comitete si comitii legate de legea 10: presedintele "autoritatii pentru urmarirea aplicarii unitare a Legii 10/2001", presedintele "autoritatii nationale pentru restituirea proprietatilor", membru in comisia de supraveghere a Fondului Proprietatea. Cat de bine si de unitar este aplicata Legea 10, stim cu totii.
Acum Ingrid Zaarour candideaza la Camera Deputatilor. Pe surse se pare ca va candida in Bucuresti, in colegiul 4. Lasati-o pe Ingrid sa se ocupe de altceva, nu de legi. Daca ati interactionat macar odata cu o autoritate legata de restituiri si v-a placut modul de "lucru", votati-o pe Ingrid! Daca nu v-a placut, haideti sa o trimitem in alta parte, nu in parlament!

6 comentarii:

Marius Mina spunea...

Ingrid e sustinuta din umbra de Bogdan Olteanu, prietenii stiu de ce...lol

Anonim spunea...

Cine o sustine si cum, e chiar problema ei. Problema noastra e ca la ANRP e pe post de mobila, cu diferenta ca e mobila cu salariu lunar.

Anonim spunea...

Din cauza superficialilor ca voi a ajuns tara asta unde este acum. Nu s-a miscat nimic in acest domeniu timp de 15 ani si cand s-a inceput o reforma cu o persoana tanara si care a facut atat de multe( datele vorbesc) se arunca cu noroi.
Nu intelegeti nimic si nici nu vreti sa intelegeti ca tot ce s-a facut rau se indreapta si mai rau. ganditi-va putin atat va sfatuiesc.

Anonim spunea...

@anonim,

Ce-a facut dom'le Ingrid asa grozav de "vorbesc" cifrele? Hai lamureste-ne si pe noi, nu ne lasa in ignoranta.

Anonim spunea...

Atacuri rasuflate, indreptate impotriva unui om, care a preluat o agentie de 15 angajati cu tot cu femeie de serviciu care cica retroceda, si a transformat-o intr-o institutie de talie europeana cu 180 de juristi care instrumenteaza nu mai putin 60 si ceva de mii de dosare intr-un rastimp de numai 4 ani dupa ce 15 ani s-au parcelat taiat si furat mai toate proprietatile importante ale acestei tari.
Prietene, ori n-ai ce face,ori ce sa scri, ori ai vrea si tu o mobila de-asta pe acasa, si nu sti ce sa mai faci

Anonim spunea...

Prietenii mei stiu sa scrie "scri" si "sti" cu suficienti "i", in functie de context. Nu te numeri printre ei, in mod evident.
Referitor la activitatea ANRP, iti recomand raportul SAR - care este o evaluare blanda.
Comentariile referitoare la viata personala a lui Ingrid nu-mi apartin.