marți, 14 octombrie 2008

Dudu, acest Pavelescu de semn contrar

Constantin Dudu Ionescu era un ministru promitator. Venea din PNTCD si facea parte din guvernul CDR. Daca nu ma inseala memoria o vreme s-a ocupat si de operatiunea praf in ochi numita pompos "Operatiunea Luna". A ocupat si functia de secretar general PNTCD. Acum este la PC. Bineinteles, un om de-o asemenea statura morala nu putea decat sa fie un adversar al votului uninominal (audio via dromichaetes). Doar nu s-ar fi asteptat nimeni ca un membru de sub pulpana lui Felix sa se bucure ca trebuie sa dea piept cu alegatorii. Nu de alta, dar purpecistii lui Felix nu au intrat niciodata in parlament pe picioarele lor.
Dudu Ionescu este un Pavelescu de semn contrar. Unul a venit in PNTCD, altul a plecat, nimic nu s-a pierdut, nimic nu s-a castigat.
A, era sa uit legatura cu blogul. Dudu sta intr-o casa nationalizata, potrivit Realitatea TV.

Update: asa cum arata si Doc, acum Dudu combate pentru PD-L.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Din cate stiu, papagalul asta este la PD-L.

Anonim spunea...

Asa este, azi am vazut si eu. E greu sa tii pasul cu toti traseistii. Oricum lucrul asta (apartenenta politica actuala) nu schimba cu nimic datele problemei.

Anonim spunea...

Dudu Ionescu este şi un apărător al criminalilor din decembrie 1989, a căror amnistie a cerut-o. Vezi http://mariusmioc.wordpress.com/2008/11/15/candidati-la-alegerile-parlamentare-vazuti-din-punctul-de-vedere-al-revolutiei-din-1989/