luni, 8 septembrie 2008

Perseverenta in prostie nu doare

Inimaroiu ar putea fi reciclat pentru o candidatura la Camera Deputatilor, potrivit Gandul. Bogdan Olteanu a declarat:

"Ar fi tras partidul în sus dacă ar fi candidat din partea PNL".

Inimaroiu a avut o prestatie dezastroasa ca primar. Multumita lui, Sectorul 4 are un primar bengos, dixit Oprescu, pe Piedone. Nu numai Piedone l-a depasit pe Inimaroiu, l-au mai depasit si Silaghi, si Mihalache, fostul primar PSD al sectorului. Desi beneficia de avantajul ca venea din postura de primar in functie, Inimaroiu a venit al patrulea, foarte aproape de candidatul PNL. Toti ceilalti primari de sector si-au pastrat mandatul, doar Inimaroiu l-a pierdut. Scorul lui Inimaroiu a fost 7%, mult sub rezultatul PNL de la locale, mult sub scorurile electorale pe care PNL le are in sondaje.

Orban a fost mustruluit pentru scorul sau de 12% si aceeasi pozitie patru. Intr-adevar, Orban va candida si el pentru un mandat de parlamentar. Spre deosebire de Orban, singurul rezultat al candidaturii lui Inimaroiu sub titulatura unui alt partid a fost canibalizarea voturilor liberale rezultand diminuarea numarului de consilieri locali PNL la sectorul 4 si cresterea numarului de consilieri locali ai Partidului Verde.

Inimaroiu a fost un primar dezastruos, a plecat la alt partid cand i s-a retras sprijinul politic, a avut un rezultat electoral lamentabil si, drept multumire, e primit inapoi cu bratele deschise pentru ca ar fi tras partidul in sus? Unde? La 7%?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai Inimaroiu nu e bolnav? Tot nu s-a saturat de candidaturi?

Anonim spunea...

Nu el e bolnav, bolnavi sunt aia care il primesc inapoi sa candideze ...