luni, 15 septembrie 2008

Comisia Legea 10

Prin dispozitia nr. 1297/12.09.2008, a fost reorganizata Comisia de Aplicare a Legii 10 din Primaria Municipiului Bucuresti.

PRESEDINTE:
- Marius Bogdan Ilie - Inspector Specialitate, Directia Aparare, Protectie Civila

MEMBRII:
- Andrei Creci - Director Executiv Adjunct al Directiei Juridice, Contencios, Legislativ
- Cecilia Manolescu - Sef Serviciu Directia Juridica, Contencios si Legislatie
- Viviana Falan - Sef Serviciu Directia Juridica, Contencios si Legislatie
- Mihaela Linca - Expert Directia Evidenta Imobiliara si Cadastrala
- Daniela Barbulescu - Consilier Juridic, Directia Juridica, Contencios si Legislatie
- Cristian Constantinescu - Consilier Juridic, Contencios si Legislatie


SECRETAR:
- Nicoleta Iliuta - Referent Directia Juridica, Contencios si Legislativ

Comisia va avea aceasta componenta pe o perioada de trei luni. Dispozitia nr. 954/2007 isi inceteaza valabilitatea.

Schimbarile sunt:
- revocarea lui George Iorgovan, avocatul lui Sorin Oprescu, la cererea sa
- "pensionarea" Anei Sandu
- numirea in Comisie a doi consilieri juridici: Daniela Barbulescu, Cristian Constantinescu

Informatia privind presedintele este publicata de Gandul. In afara de schimbarea presedintelui, modificarile din Comisie sunt pur cosmetice. E greu de crezut ca monstri sacri ca Andrei Creci, Mihaela Linca sau Cecilia Manolescu vor deveni brusc eficienti si expeditivi.

7 comentarii:

Anonim spunea...

circula un zvon prin primarie precum ca,toti membrii comisiei sunt oamenii lui radu dinulescu, apropiat de oprescu , fost director ,initiator retrocedare parc bordei si ciclop, ca el ar fi format comisia,falan este nasa lui iordache,iar constantinescu prieten bun cu iordache,iar creci andrei un apropiat al lui tanti virginica dumitrescu cea cu tunul din plumbuita, toti unul si unul. sa fim cu ochi pe ei.

Anonim spunea...

Suntem cu ochii pe ei, nicio grija!

koma spunea...

salut
am ajuns la tine tastand pe google directia juridica contencios legislativ, unde mi-a recomandat un nene de la registratura sa fac sapaturi, eu nefiind din bucuresti.

daca esti mai la curent cu problemele legate de retrocedari as vrea sa ma informezi si pe mine cu unele nelamuriri.

iti multumesc

Anonim spunea...

Anonimul merge prin balarii. Tartorul la legea 10 este seful de cabinet al lui Oprescu, excelenta sa Adrian Stanescu; acesta cere 10%din valoarea dosarului, dar nu mai putin de 50.000 euro /dosar, iar cel care "transpune" in piata solicitarea lui Stanescu este excelenta sa, "baiatu lu tata" (Dzeu sa-l odihneasca)"marele avocat" Iorgovan. Acestia doi subordoneaza in totalitate Comisia legea 10 prin intermediul presedintelui acesteia, Bogdan Ilie. Povestea cu Dinulescu este pura diversiune. Acesta este plecat din Primarie din 2002.

Unknown spunea...

Circula pe piata realitatea ca sefii sunt Bogdan Ilie si George Iorgovan...astia zepciuiesc tot ce le pica in mana...si cer mult mai mult de 50mii....toata lumea stie....e piata plina de "cerintele" lor....toti se plang...nu ies dosare din comisie....iar creci este implicat cu mihai ilie....se stie...dar nimeni nu face nimic...a picat un pion...rares lungu...nebunii , caii , turele si regina sunt inca pe tabla de joc....asteptam schimbari totale....regele e la mutare...hai Sorinele tata! Muta!

Kojak spunea...

Felicitări domnului primar general SORIN OPRESCU pentru curatenia de la LEGEA 10 pe care a inceput sa o facă! Primul pas , acela de a-i da afara pe Ilie si Iorgovan este un semnal ca a inceput curatenia! BRAVO!

andrusceac spunea...

Putreziciunea in Directia Juridica a PMB este atat de veche si cunoscuta de la basescu incoace incat nu ne mira cum un 'nimeni pe lume' ca juristul ilie mihai a ajuns milionar in cardasie cu toti sefii si sefuletii din Primarie,firme de avocatura 'prietene' (lia pardau0 in vavoarea carora pierde imobile din patrimoniul primarie de milioane de euro..nu exista nici lege nici limita pentru astia ci doar dreptatea pe care vine vremea sa ne-o facem.