duminică, 14 septembrie 2008

Cat valoreaza o audienta la Oprescu

Sambata trecuta, Oprescu a acordat audiente. Unuia dintre solicitanti, Oprescu i-a promis ca in zilele urmatoare va incepe sa lucreze Comisia pentru aplicarea Legii 10. Cat de bine a lucrat Comisia in saptamana care tocmai a trecut se poate usor observa: inca o saptamana fara nicio dispozitie de restituire!
Si uite asa am aflat ce valoare au audientele la Oprescu: aceeasi valoare ca si promisiunile lui.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cind ti-am spus ca Oprescu va face orice la primarie, mai putin restituiri, nu m-ai crezut.
Oprescu e ultimul primar din tara care va face restituiri. De ce? Pt. ca tot ce face el e supervizat de iliescu, cel care spunea ca "proprietatea e un moft".
Inca nu ati inteles ca adevaratul Primar General este Ion Iliescu? Stiu, inca nu vreti sa credeti, dar asa stau lucrurile.
O sa va convingeti, dar va mai trece ceva timp.

Anonim spunea...

Nu era vorba ca nu te-am crezut.
Nu mi se pare o tragedie faptul ca Oprescu nu face restituiri. M-am obisnuit odata cu Basescu si Videanu ca primariile sa nu dea inapoi casele nationalizate.

Anonim spunea...

Ei, atunci ai experienta.
Totusi, Basescu si Videanu ceva restitutiri au mai facut, dar li se sparg in cap.Poate lui Oprescu ii este frica uitindu-se la predecesori.

Anonim spunea...

Cred ca pana la urma si Oprescu o sa dea drumul la restituiri. Oricum, daca nu da drumul el, o sa dea drumul CEDO la restituiri.