luni, 5 ianuarie 2009

Oprescu minte

Oprescu minte in public fara nicio apasare. Iata promisiunea facuta pe hotnews.ro:

Întrebarea nr. 1 Oprescu si legea
De ce nu executa Primaria Municipiului Bucuresti sentinta civila nr. 5998/25.10.2004 pronuntata de catre Judecatoria Sect. 5, prin care Primaria Municipiului Bucuresti era obligata sa raspunda la notificarea nr. 5011/12.11.2001 comunicata de catre BEJ "Boambes, Raileanu si Badea" prin care Petroff Stefan Octavian, impreuna cu alte persoane interesate, solicitau restituirea in natura a imobilului situat in Bucuresti, Str. 11 Iunie nr. 18, Sect. 4?


Sorin Oprescu
la legea 10 am gasit in Primarie 250 de hotarari jud definitive si irevocabile,am emis dispozitii de punere in posesie sau de acordare de despagubiri pe 193. Pana la sfarsitul anului se incheieie toate hotararile si apoi isi urmeaza cusul normal restul cererilor


2008 a trecut, insa bineinteles ca Primaria Municipiului Bucuresti continua sa refuze punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti. Iar Oprescu minte cu nerusinare. Pana la data interviului nici macar nu fusesera emise 193 de dispozitii in mandatul lui de primar. Ce-i drept, e drept, in raspunsul lui Oprescu nu era mentionat anul care trebuia sa se sfarseasca pentru a fi respectate sentintele judecatoresti. Poate ca nu era 2008, iar doctorul se gandea la alt an, cine stie?!

Niciun comentariu: