joi, 29 ianuarie 2009

Mircea Raicu, viceprimar Bucuresti

Mircea Raicu este viceprimar Bucuresti, potrivit Cotidianul. Prin urmare sotia sa isi va demisia din functia de director al Directiei Operatiuni din Primaria Municipiului Bucuresti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Luati cainii de pe strazi! Castrati sau necastrati tot musca, latra si se si inmultesc!Luati-i si apoi se poate dezbate problema cat se doreste!

Sa traim sanatos, sa facem miscare,m sa alergam in parc, sa mergem cu bicicleta, sa ne plimbam relaxati pe strada. Credeti ca se poate in Bucuresti ? Este plin de caini!

Nu putem trai numai in casa, numai in masina.


Vreau sa va semnalez o problema care cred ca le include pe amandoua, loa prima vedere mai mult social, dar cauza este de natura economica si anume scurgere de fonduri europene la anumite ONG uri, Asociatii, Fundatii care nici macar nu-si fac treaba.

Economic - Furt,
Social-Stress, Teama


Chiar daca caionii sunt sterilizati ei tot musca, latra. Toate benzinariile au caini, toate magazinele au caini, toate saormariile au caini, toate gurile de metrou au caini. Acum toti incep discutii peste discutii dar nu se rezolva nimic. Bucurestiul trebuie eliberat de caini, luati cainii de pe strada! Duceti-i undeva si-apoi se poate dezbate problema asta la nesfarsit. Luati cainii de pe strazi !


am incredere ca puteti tranmite mesajul mai departe politicienilor si ca-i puteti determina sa schimbe legeade protectie a animalelor care in prezent interzice eutanasierea cainilor fara stapan, dar nici nu gaseste alte solutii si iata bucurestiul este plin de caini vagabonzi, de fapt este un fenomen valabil in toata tara.
Vreau ca emisiunile, stirile sa aiba impact in viata de zi cu zi, sa nu ramana la nivel de vorbe, comentarii.

Ce facem cu cainii vagabonzi ?

Ei sunt o afacere pentru ONG uri si un chin pentru oameni.





Frica de factura la intretinere, frica de somaj, frica de hotie, frica de fobie, frica de cainii vagabonzi de pe strazi!



Nu este o fobie, este un fenomen:Haite de caini, teama,incordare!



Da, trebuie omorati sau daca exista alta solutie, dar nu cred sa poata exista un adapost atat de mare incat sa gazduiasaca toti cainii. Sunt enorm de multi caini pe strada, nu mai poti merge linistit pe strada, in parc, in centru orasului sau loa periferie, nu conteaza. Eu locuiesc in Bucuresti si situatia a luat amploare, trebuie facut ceva, nu se mai poate, nu mai poti merge nici macar sa cumperi o paine linistit. Tot ce vreau este sa merg linistita pe strada. Sunt foarte multi caini vagabonzi si ganditi-va ca acum primavara vor fi si mai multi si ca niste ONG-uri iau fonduri europene. Deci in timp ce ei se imbogatesc, noi bnu mai putem merge pe strada, nu mai putem face o plimbare prin parc.



Pot sa merg si eu pe strada, va rog !



“Este normal ca intr-o capitala europeana sa umble cainii in haite pe strazi?





Sunt o multime de oameni muscati de caini. Rar se mai intampla sa moara si cate un copil din cauza asta.

Anul trecut, in primele 7 luni, 9.178 de persoane, dintre care 7.500 de adulti si restul copii, au fost muscate de maidanezi, pe strazile din Bucuresti.
E ok? E normal?”



“Plus, m-am interesat pe internet: cica din 100 de caini vagabonzi, 38 au un virus (virusul leptospir; leptospiroza este o boala infectioasa acută care se manifestă prin febră, intoxicaţie, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, sistemului nervos şi cardiovascular). Din cauza asta, voiau sa schimbe legislatia ca acesti caini bolnavi sa nu se mai intoarca pe strazi dupa ce au fost sterilizati.”



Umbla uneori haite de 10-20 de caini. De nenumarate ori m-am intors din drum pentru ca nu m-am putut apropia de locatie sub nicio forma. Cum sa fac sa simt din nou ca Bucurestiul nu este orasul cainilor, ci al oamenilor?