luni, 1 decembrie 2008

Grija pe lenea ta si pe banii altuia

Oprescu a fost instiintat de catre AFI ca 900 de spatii de locuit ar putea fi folosite temporar ca locuinte sociale. Primaria a fost notificata pentru retrocedarea acestor imobile, insa bineinteles ca nu e nicio graba cu restituirea. Explicatia oferita de Primarie e elocventa in prostia ei:

"Foştii proprietari ai respectivelor imobile ori spaţii au notificat deja PMB cu privire la retrocedarea lor, dar procedura nu a fost dusă mai departe."

Mai departe, adica la CEDO, probabil. Pentru ca altfel primaria nu are niciun gand sa restituie respectivele imobile. Are insa de gand sa le dea pe post de locuinte sociale evacuatilor pe legea 10. Care evacuati pe legea 10, asta numai Oprescu si cu AFI stiu, pentru ca la actualul ritm de retrocedari evacuatii sunt specie rara. Dar, nu-i asa, ar fi pacat ca cei care isi primesc inapoi casele sa nu le primeasca la pachet cu ceva chiriasi. Pentru primarie e mai usor sa fie generoasa pe banii altora, cand ar fi mai logic sa-si invinga lenea si propria incompetenta si sa restituie odata casele.

Niciun comentariu: