duminică, 3 iunie 2012

"Multumim", USL!

Bucuresti-ul este din nou saturat de partidul la guvernare, motiv pentru care alege schimbarea PDL-ului de peste tot.
Haideti sa vedem cum arata schimbarea propusa de USL.

La primaria generala, schimbarea inseamna Oprescu. Parerea incetatenita este ca Bucuresti-ul si Clujul sunt mult diferite de restul tarii. Ar fi mult mai bune decat restul tarii. Bucuresti-ul a avut ca primari pe Halaicu, Ciorbea, Lis, Basescu, Videanu si Oprescu. Cu exceptia partiala a lui Basescu, greu de crezut ca e cineva mandru cu lista asta de primari. Unii dintre ei sunt de brutarie, altii de casa de nebuni. La Cluj Funar a avut trei mandate. Cine mai spune ca in Cluj si in Bucuresti, opinia publica e educata, sa se mai gandeasca un pic, daca poate.

Sa revenim la Oprescu. Nu e deloc clar ce contine lista de consilieri USL. Stim insa ce poate primarul: nimic. Desi, dublat de prostia PDL de a nominaliza candidatul cu doua saptamani inainte de campanie, s-ar putea sa prinda si Oprescu trei mandate. Acum l-ar incepe pe-al doilea.

La Sectorul 1, Chiliman castiga din nou. Cu o imagine publica decenta, desi o cautatura prin bugete ar gasi suficiente schelete, Chiliman castiga al treilea mandat acum.

In Sectorul 2, candidatul e Ontanu. USL nu a propus nimic alternativ. Pe nimic il cheama Dragos Frumos. Frumos nume, nu? Numit cu mai putin de o saptamana inainte de expirarea termenului de candidaturi, nici macar el nu crede ca va deveni primar. La USL se spera ca Ontanu va veni inapoi la PSD. Si ce daca? Sa se ridice alt partid in sondaje si acolo va fi si Ontanu.

La Sectorul 3, e de ales intre vila lui Negoita si bancutele in lemn de tec, pe de-o parte, si hotelul lui Negoita si scandalul cu fete de consumatie. Nu mai tin minte la care din cei doi era Laura Andresan. Fiscul si DNA-ul sunt impartiti egal intre cei doi tizi.

Piedone e la Sectorul 4. Candideaza din partea tuturor partidelor, e un candidat mare. A slabit mult, nimic de zis. Se fac sondaje pentru a numara prin cate partide va trece in urmatoarele patru ani. Si pe sondorii profesionisti ii depaseste aceasta intrebare.

Sa traieasca Marean. In afara de o ambitie iesita din comun si de faptul ca se are bine cu toti, a se citi ca toata lumea primeste ceva din primaria Vangheliana, pe Vanghelie nu-l recomanda decat apropierea de alegatorul mediu din sector. Dar e la patrulea mandat.

La sectorul 6, Manescu e dezastru. Da, Poteras e mai dezastru si e de brutarie. Dar pentru singurul sector in care se bat, liberalii si USL-ul ar fi putut sari cu ceva mai bun.

Concluzionand, din 7 primarii, la 5 sunt sustinuti primarii existenti (da, la 2 nu chiar pe fata, dar blatul miroase de la distanta). Cei doi candidati noi sunt Manescu si Negoita. Intr-un cuvant: jalnic!


"Multumim", USL!

3 comentarii:

eureka spunea...

sunt perfect de acord ca Frumosu n a propus nimic in aceasta campanie

soleil spunea...

Asta e mai mult cu numele, frumosu asta, in rest nu a auzit nimeni. E propus pentru a fi un candidat, ca oricum nu are nicio sansa!!!! Frumosu asta!!!!

Anonim spunea...

sa se ridice alt partid in sondaj si acolo va fi si ontanu ?? ontanu a refuzat intoarcerea la PSD...care in sondaje e mlte peste UNPR, ca partod e mai mare, e mai puternic etc. si cu toate astea ontanu a refuzat ! cum poti sa scrii asa ceva ? ca unde e sondaju e si ontanu. imi cer scue, dar ontanu este sondajul in sine la el in sector. a refuzat PSD ptr cateva motive principale : interesul PSD ar fi inghitit tot sectorul cu interese personale cum e parcul IOR. rusine usl !