luni, 29 iunie 2009

Mi-au dat casa inapoi!

Gata! Mi-am primit casa inapoi! Cat de mult a contat oare dosarul asta?
Vom vedea ce se intampla cu blogul, acum ca a ramas fara obiectul muncii!

9 comentarii:

Unknown spunea...

felicitari!!!

Mihai spunea...

Multumesc frumos!

INconstantIN spunea...

Extraordinar! Felicitări!

toteu spunea...

Bravo! Chiar ma bucur.
Cat despre blog, subiecte nu sunt in Romania?

minona spunea...

acuma,fraticule,incearca sa fii impartial si corect,nu ca si pana acum si lupta-te impotriva mafiei imobiliare si apara-i pe cei ce au cumparat de buna credinta de la Statul Roman si risca ,din cauza lacomiei celor de felul tau ,sa fie dati afara samavolnic din proprietatile lor.ce zici,bibicile?ai curaj sa lupti?sau te dai la fund,neicusorule?dreptatea este de aceasta parte si tu o stii mult prea bine!

Mihai spunea...

Lacomie?! Din partea unui proprietar?
Nu cumva lacomia celor de "buna credinta" a fost cand au cumparat cu sume de 2-3,000 USD, apartamente de 2-3 camere la o zecime din pretul pietei.
Nu, dreptatea nu are cum sa fie de partea celor care au cumparat proprietati furate. Faptul ca au fost furate de stat sau ca au fost legi care au consfintit vanzarea lucrului furat nu schimba datele problemei.

Anonim spunea...

ai stat vreodata in aceasta propriete?eu nu cred si cred ca ai inchiriat-o de cand s-a facut...si mai cred ca nu ai numai una!!
ce vina au niste oameni care au respectat prevederile unei legi(buna sau rea,iar proprietatea nu ti-au furat-o EI),ce ar trebui sa faca acum dupa zeci de ani de stat acolo(unii probabil ca au niste varste apreciabile)!si mai cred ca nu o sa stai niciodata acolo,ci vei inchiria pentru bani,multi bani!!(asa cum fac majoritatea celor carora li se retrocedeaza casele)cum e cu lacomia?!
apropo,legea pe care o invoci spune ca trebuie sa li se asigure celor pe care vrei sa-i dai afara o locuinta...ai facut ceva in acest sens...nu cred si nici nu cred ca te intereseaza,dar aici mai apare un cuvant pe care probabil ca nu-l ai in vocabular:omenie!!

numai bine!!

minona spunea...

neicusorule,tare as fi curios sa ne spui care a fost regimul juridic si modul de obtinere a locuintei in care ai locuit si banuiesc ca locuiesti si azi,pana la obtinerea maretei tale retrocedari.Dar sa fii sincer,bibicule,sa nu o intorci ca la 48,ca ai multe de spus.

koma spunea...

salut!

cred ca esti o adevarata rara-avis! zi-mi si mie ce si cum ai facut, ca sa stiu ce ma asteapta. eu sunt in faza in care am depus absolut toate actele la registratura inca de anul trecut si cu toate ca trebuia sa primesc raspuns in 30 de zile nici azi nu am primit.

nu stii cui urmeaza sa ma adresez?