marți, 3 martie 2009

Cum reabiliteaza Oprescu Centrul Istoric

Sorin Oprescu sustine ca firma Sedesa Obras y Servicios se misca greu, motiv pentru care primarul general si-a anuntat public intentia de reziliere a contractului:

"În şase ani de zile, din 14 străzi pe fonduri structurale, s-au făcut patru străzi. Ce să fac? Să aştept încă 30 de ani? Nu pot să fac asta!"

La actualul ritm al restituirilor, 30 de ani ar fi o perioada scurta. Noi ce sa facem!?

Firma de constructii care reabiliteaza Centrul Istoric este de alta parere decat Oprescu, sustinand ca nu a mai fost platita din ianuarie 2008. Intre parerile contradictorii ale lui Oprescu si ale constructorului, eu ii cred pe constructori, nu pe Halat Alb.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Manevra primarului Oprescu de a inlocui constructorul spaniol Sedesa, cu vreo alta firma cu un singur angajat (similara celor cu care protejatii lui Oprescu de pe la Administratia Parcurilor fac paza parcurilor Bucurestene sau consultanta legala) este de-a dreptul hilara. Dupa ce nu plateste spaniolii, si aranjeaza cu arheologii (aflati in subordinea primariei, nu?) sa intarzie lucrarile, vrea acum sa rezilieze contractul, pe tipicul "te-nping pe scari si-apoi te-ntreb de ce alergi". Mare golan... votat de majoritatea celor care s-au prezentat la vot. Asta meritam.