luni, 26 iulie 2010

Nuti vs Marean

Cu doi ani inainte de alegerile pentru primaria Bucuresti sau, altfel spus, la doi ani dupa alegeri, au iesit la incalzire candidatii pentru primaria Bucuresti.
Spre deosebire de Turambar, eu cred ca Oprescu nu mai pupa inca un mandat. Sau pentru fani, mai pupa un mandat cand s-o plimba cu BMW-ul pe autostrada suspendata. Sa vedem ce ne pregatesc partidele.

De la PDL, poate sa vina oricine. Oricum sunt foarte slabe sperantele sa castige primaria cineva de la PDL. Ar fi de intrebat si cine ar putea candida? Nuţi a dovedit ca nu e chiar atat de "blonda" si a facut un pas in spate.

De la PSD se pregateste Marean. Si el da semne de inteligenta. In schimb, daca ar ajunge primar, Van Ghelie ar avea un loc de cinste in galeria de ratati care au fost primari ai Bucurestiului.

La PNL nu exista un candidat valabil. Orban are slabe sperante sa ajunga primar, Chiliman nu e plauzibil. Altii nu se intrezaresc.

Despre restul partidelor, numai de bine. Oricum e devreme: in 2008 Oprescu nu prea exista in asteptarile preelectorale si totusi acum e primar.