miercuri, 12 noiembrie 2008

Azi Curtea Constitutionala dezbate constitutionalitatea modificarilor la Legea 10

Azi Curtea Constitutionala dezbate contestatia PD-L la proiectul de modificare a Legii 10. Bineinteles ca Antena 1 are o stire despre protestul unor "chiriasi" in fata sediului PD-L. Si tot bineinteles ca stirea nu e de gasit pe site-ul antenelor. La ce ecouri a avut pseudoprotestul, nici nu e de mirare.

vineri, 7 noiembrie 2008

Azi e ziua de nastere a lui Oprescu

Azi, 7 noiembrie, e ziua de nastere a lui Sorin Oprescu. De cati ani tot astept sa puna Primaria in aplicare o hotarare judecatoreasca, mie si frica sa spun "La Multi Ani!".

duminică, 2 noiembrie 2008

Oprescu e in tatonari cu PNL

Cotidianul anunta ca Oprescu este intens curtat de PNL. Venita pe fondul deselor intalniri Tariceanu-Oprescu si pe o colaborare cel putin declarativa intre executiv si primarul capitalei, stirea are parfum de credibilitate. Orbane, fii barbat, nu plange! Macar e Oprescu, nu vine Videanu!

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Ne-am dispecerizat

Incepand de astazi au fost reunite intr-un singur loc serviciile de urgenta ale tuturor furnizorilor de servicii publice comunitare: Apa Nova, Administratia Strazilor, Electrica, RADET, Distrigaz, Luxten, Romtelecom. Numarul unic de telefon este 0800 800 882. Astept cu interes un numar unic la care sa se raspunda solicitantilor pe Legea 10. Ce sa li se raspunda? Biiip!

Inca o luna de nemunca

In luna octombrie 2008 papagalii din Comisia de Aplicare a Legii 10 au emis 10 dispozitii dintre care in doua cazuri sunt emise cate doua dispozitii pentru un dosar. Astfel doar 7 imobile au primit dispozitie, iar din cele 7 imobile doua solutii sunt de respingere a cererii de restituire. Oprescu, inchide dom'le Comisia ca toaca banii de pomana!

Oprescu si legea: de ce

Scopul acestui blog este sa determine primarul general al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Este vorba de sentinta civila nr. 5998/25.10.2004 pronuntata de catre Judecatoria Sect. 5, prin care Primaria Municipiului Bucuresti era obligata sa raspunda la notificarea nr. 5011/12.11.2001 comunicata de catre BEJ "Boambes, Raileanu si Badea" prin care Petroff Stefan Octavian, impreuna cu alte persoane interesate, solicitau restituirea in natura a imobilului situat in Bucuresti, Str. 11 Iunie nr. 18, Sect. 4.

Videanu n-a catadicsit sa puna in aplicare aceasta hotarare judecatoreasca. Ii revine lui Sorin Oprescu obligatia de a o pune in executare. Ori de cate ori Primaria Bucuresti o va lua pe aratura cu privire la legea 10 si nu numai, va primi un vot de blam. Iar la luat pe aratura, Primaria Bucuresti este plina de campioni.